Het kost tijd om te herstellen van COVID-19. Zelfs wanneer er geen ziekenhuisopname is geweest, kan het maanden duren voordat het lichaam weer op het “oude niveau” is.

COVID Fysiotherapeut Goor

Als u na een COVID-19 infectie klachten houdt bij het bewegen en het uitvoeren van activiteiten kunt u bij onze fysiotherapeuten terecht voor hulp, advies en begeleiding. Indien u bijvoorbeeld nog klachten heeft op het gebied van vermoeidheid, benauwdheid, energie, kracht of uithoudingsvermogen is begeleiding van de fysiotherapeut belangrijk.

De fysiotherapeut behandelt de klachten en beperkingen waarmee u na een COVID-19 besmetting te maken kunt krijgen. Wij helpen u om inzicht te krijgen in deze klachten en adviseren en begeleiden bij het verantwoord opbouwen van dagelijkse activiteiten. Hierbij zijn energieverdeling en het risico op overbelasting belangrijke aandachtspunten. De fysiotherapeut zorgt er op deze manier voor dat u op een verantwoorde manier werkt aan uw herstel. De fysiotherapeut kijkt ook hoe het verder met u gaat. Heeft u problemen op emotioneel vlak, verloopt het herstel goed en eet u (gezond) genoeg en hoe gaat het met het verwerken van meerdere prikkels tegelijk? Als het nodig is, schakelt de fysiotherapeut in overleg met u andere zorgverleners in zoals de diëtist, ergotherapeut of psycholoog. Wij hebben nauwe contacten met andere disciplines die zijn betrokken bij het herstel na COVID-19.

OVID Fysiotherapie Goor

Onze fysiotherapeuten volgen regelmatig bijscholing omtrent de laatste ontwikkelingen van COVID-19 en zijn aangesloten bij Chronisch ZorgNet, welke veel doet op het gebied van herstelzorg na COVID-19.

Vergoeding

Vanuit de basisverzekering worden 50 fysiotherapiebehandelingen (binnen 6 maanden) vergoed na een COVID-19 mits u een verwijzing heeft van uw (huis)arts.

Ons team

Onze fysiotherapeuten in Goor staan graag voor u klaar om u verder te helpen.

Maak kennis

Nieuws

Regelmatig hebben wij interessant nieuws en handige tips. Volg ons ook op Facebook en Instagram om altijd op de hoogte te blijven.

Alle berichten

FLEX-s fysiotherapie

FLEX-s Fysiotherapie uit Goor is de expert in houding en beweging. Wij helpen u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten en zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.

Neem contact op

Wij helpen u graag verder.

Verwijder de rij