De slagaders in de benen voeren te weinig zuurstof aan voor de spieren in de benen die gebruikt worden bij het lopen. De slagaders zijn vernauwd en dat ontstaat door slagaderverkalking.

De belangrijkste en meest effectieve behandeling op lange termijn bij etalagebenen is looptraining. Looptraining heeft het beste resultaat als u onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut aan de slag gaat. Wij zijn gespecialiseerd in looptraining bij etalagebenen. Daarnaast besteden wij tijdens de behandeling voldoende aandacht aan het verminderen van de risicofactoren voor het ontstaan en verergeren van hart- en vaatziekten en proberen wij deze met u te minimaliseren waar mogelijk. Wij zijn aangesloten bij Chronisch ZorgNet (voorheen ClaudicatioNet) en het Hart- Vaat- en Longnetwerk Twente. Door de deelname aan deze netwerken zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot etalagebenen en scholen wij zeer regelmatig bij.

Vergoeding

Fysiotherapie bij etalagebenen wordt vergoed vanuit de basisverzekering tot een maximum van 37 behandelingen voor 12 aaneengesloten maanden.

Specialisten:

Niels helpt u graag verder
Algemeen fysiotherapeut

Ons team

Onze fysiotherapeuten in Goor staan graag voor u klaar om u verder te helpen.

Maak kennis

Nieuws

Regelmatig hebben wij interessant nieuws en handige tips. Volg ons ook op Facebook en Instagram om altijd op de hoogte te blijven.

Alle berichten

FLEX-s fysiotherapie

FLEX-s Fysiotherapie uit Goor is de expert in houding en beweging. Wij helpen u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten en zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.

Neem contact op

Wij helpen u graag verder.

Verwijder de rij