Fysiotherapie kan er aan bijdragen dat deze problemen kunnen worden voorkomen of vertraagd. De fysiotherapie bij deze doelgroep bestaat veelal uit (door)bewegen, sporten/fitness en stimuleren van een gezonde leefstijl. Waar nodig wordt samengewerkt met een ergotherapeut, revalidatiearts etc. Wij hebben goede contacten met deze disciplines en schakelen deze in indien nodig. De fysiotherapie kan in de praktijk plaatsvinden, maar ook in de dagcentra of op de woonlocatie.

Wij zijn onder andere werkzaam bij:

Specialist

Niels helpt u graag verder
Algemeen fysiotherapeut

Ons team

Onze fysiotherapeuten staan graag voor u klaar om u verder te helpen.

Maak kennis

Nieuws

Regelmatig hebben wij interessant nieuws en handige tips. Volg ons ook op Facebook en Instagram om altijd op de hoogte te blijven.

Alle berichten

FLEX-s fysiotherapie

FLEX-s Fysiotherapie uit Goor is de expert in houding en beweging. Wij helpen u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten en zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.

Neem contact op
Wij helpen je met deze

Behandelingen

Naast algemene fysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in de onderstaande behandelingen. Mocht de behandeling die u wenst er niet tussen staan, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u dan adviseren omtrent uw klacht. Indien wij deze niet zelf kunnen behandelen, bespreken we samen wie u hierbij verder kan helpen.

Wij helpen u graag verder.

Verwijder de rij