Fysiotherapie kan een belangrijke rol spelen om optimaal gebruik te kunnen maken van uw prothese en om uw dagelijkse activiteiten, werk en hobby’s weer uit te kunnen voeren zonder problemen of pijn. Uw fysiotherapeut helpt u met het aanleren van een dynamisch looppatroon en het terugwinnen van uw beweeglijkheid, stabiliteit en kracht.

fysiotherapie knie Goor

Daarnaast zal uw fysiotherapeut specifiek met u oefenen zodat u uw wensen met betrekking tot activiteiten in uw dagelijks leven, werk, sport en hobby’s zo optimaal mogelijk kunt hervatten.

Karen Harmelink is bij ons specialist op het gebied van revalidatie na een TKP of THP. Zij heeft hierin jarenlange ervaring en heeft gezamenlijke spreekuren met orthopeden en verpleegkundig specialisten gevoerd. Tevens is zij bezig met het afronden van een promotieonderzoek naar herstel en de mogelijkheden van fysiotherapie bij een TKP. Zij is ook aangesloten bij ReumaNet.

Wij adviseren u contact op te nemen voordat u geopereerd wordt, om gezamenlijk een behandelprogramma te kunnen opstellen en u eventueel nog tips en oefeningen mee te kunnen geven voordat u de operatie in gaat, zodat u zo snel en optimaal mogelijk kunt herstellen.

fysiotherapie heup Goor

Fysiotherapie na een TKP of THP wordt vergoed vanuit de basisverzekering nadat u eenmalig 20 behandelingen uit de aanvullende verzekering hebt bekostigd of voor eigen rekening hebt genomen.

Specialisten

Karen helpt u graag verder
Praktijkeigenaar
Rens helpt u graag verder
MSc. Geriatrisch Fysiotherapeut

Ons team

Onze fysiotherapeuten in Goor staan graag voor u klaar om u verder te helpen.

Maak kennis

Nieuws

Regelmatig hebben wij interessant nieuws en handige tips. Volg ons ook op Facebook en Instagram om altijd op de hoogte te blijven.

Alle berichten

FLEX-s fysiotherapie

FLEX-s Fysiotherapie uit Goor is de expert in houding en beweging. Wij helpen u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten en zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.

Neem contact op

Wij helpen u graag verder.

Verwijder de rij