Wilt u persoonlijke doelen behalen en wilt u hierbij ondersteuning van een fysiotherapeut? Of bent u in de eindfase van uw fysiotherapeutische behandeling of heeft u deze afgerond en wilt u graag onder begeleiding blijven trainen? Dan is medische fitness een mogelijkheid voor u!

Onze trainingen vinden plaats in kleine groepen (6-8 personen) en zijn altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut. De trainingen worden vooralsnog overdag aangeboden.

Uw eerste afspraak bestaat uit een intakegesprek, en eventueel een aantal testen om een indruk te krijgen van uw algehele fitheid en zo nodig een lichamelijk onderzoek. Het trainingsprogramma wordt individueel opgesteld en is afgestemd op uw wensen.

De trainingen die wij verzorgen zijn onder andere gericht op:

  • Het verbeteren van het uithoudingsvermogen
  • Het vergroten van de spierkracht
  • Het verbeteren van de beweeglijkheid van de gewrichten

Bovendien zijn de trainingen functioneel gericht, dit betekent dat u de adviezen en meerdere oefeningen ook in uw thuissituatie gemakkelijk kunt toepassen.

We trainen in een grote oefenzaal met allerlei cardio- en krachtapparatuur, maar ook met klein oefenmateriaal als gewichten, medicineballen etc.

Begeleiding fitness Goor

Tijden:

  • Maandag 11.30 – 12.30 uur
  • Dinsdag 11.00 – 12.00 uur
  • Woensdag 09.00 – 10.00 uur
  • Donderdag 10.30 – 11.30 uur
  • Vrijdag 11.00 – 12.00 uur

Indien u interesse heeft in een andere tijd, vragen wij u telefonisch contact op te nemen over de mogelijkheden. Voor overige informatie en/of aanmeldingen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Ons team

Onze fysiotherapeuten in Goor staan graag voor u klaar om u verder te helpen.

Maak kennis

Nieuws

Regelmatig hebben wij interessant nieuws en handige tips. Volg ons ook op Facebook en Instagram om altijd op de hoogte te blijven.

Alle berichten

FLEX-s fysiotherapie

FLEX-s Fysiotherapie uit Goor is de expert in houding en beweging. Wij helpen u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten en zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.

Neem contact op
Wij helpen u met deze

Behandelingen

Naast algemene fysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in de onderstaande behandelingen. Mocht de behandeling die u wenst er niet tussen staan, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u dan adviseren omtrent uw klacht. Indien wij deze niet zelf kunnen behandelen, bespreken we samen wie u hierbij verder kan helpen.

Wij helpen u graag verder.

Verwijder de rij