Wat is MS?

Het CZS wordt gevormd door de hersenen en het ruggenmerg. Bij MS treedt beschadiging op in het zenuwstelsel waardoor prikkels en signalen vanuit de hersenen niet meer goed verzonden kunnen worden naar de ledematen, bijvoorbeeld de benen.

Wat kan een fysiotherapeut voor u betekenen?

MS is helaas (nog) niet te genezen. Medicatie en het leren omgaan met de klachten staan centraal. De fysiotherapeut kan u hierbij helpen en bovendien begeleiden bij het maken van een indeling van bewegen en het optimaliseren van actief functioneren. Hierbij kan worden samengewerkt met andere disciplines.

Binnen onze praktijk zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van MS en we zijn dan ook tevens aangesloten bij MS Zorg Nederland. Hierdoor blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de (fysiotherapeutische) behandeling van MS.

Ons team

Onze fysiotherapeuten in Goor staan graag voor u klaar om u verder te helpen.

Maak kennis

Nieuws

Regelmatig hebben wij interessant nieuws en handige tips. Volg ons ook op Facebook en Instagram om altijd op de hoogte te blijven.

Alle berichten

FLEX-s fysiotherapie

FLEX-s Fysiotherapie uit Goor is de expert in houding en beweging. Wij helpen u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten en zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.

Neem contact op

Wij helpen u graag verder.

Verwijder de rij