Als u problemen ervaart bij dagelijkse bewegingen, zoals opstaan uit stoel of bed, lopen, freezing, traplopen of omrollen in bed, een verminderde conditie of spierkracht, verminderde balans of een verhoogd risico op vallen, kan een doorverwijzing naar de fysiotherapeut zinvol voor u zijn. Uw fysiotherapeut helpt u weer gemakkelijker, zekerder en vrijer bewegen en kan u ondersteunen in de opbouw van uw kracht of conditie. Daarnaast kan de fysiotherapeut aandacht besteden aan problemen in dagelijkse handelingen.

Binnen onze praktijk is specifieke kennis aanwezig op het gebied van fysiotherapie bij de ziekte van Parkinson. Wij zijn aangesloten bij ParkinsonNet en werken nauw samen met neurologen en Parkinsonverpleegkundigen. Tevens hebben we regelmatig overleg met andere disciplines die zijn aangesloten bij ParkinsonNet, zoals ergotherapeut, logopedist en oefentherapeut Mensendieck.

De behandeling vindt in de praktijk individueel plaats, maar het is ook mogelijk deel te nemen aan een oefenprogramma in een groep. Indien het wenselijk is, is een behandeling aan huis ook een mogelijkheid. Door de deelname aan ParkinsonNet zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de ziekte van Parkinson en scholen we zeer regelmatig bij.

parkinson goor therapie

Fysiotherapie bij de ziekte van Parkinson wordt vergoed vanuit de basisverzekering, nadat u eenmalig 20 behandelingen uit de aanvullende verzekering hebt bekostigd of voor eigen rekening hebt genomen.

Specialist

Karen helpt u graag verder
Praktijkeigenaar

Ons team

Onze fysiotherapeuten in Goor staan graag voor u klaar om u verder te helpen.

Maak kennis

Nieuws

Regelmatig hebben wij interessant nieuws en handige tips. Volg ons ook op Facebook en Instagram om altijd op de hoogte te blijven.

Alle berichten

FLEX-s fysiotherapie

FLEX-s Fysiotherapie uit Goor is de expert in houding en beweging. Wij helpen u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten en zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.

Neem contact op

Wij helpen u graag verder.

Verwijder de rij