Een sportblessure, zoals pijn in uw knie, verzwikte enkel, spierverrekking, zweepslag of schouderprobleem kan heel vervelend zijn. Een sportblessure ontstaat vaak doordat we te snel en fanatiek van start gaan, door een onjuiste opbouw van de training of door verkeerd materiaal, maar het kan ook soms gewoon pech zijn. Wij kunnen u snel en effectief behandelen zodat u weer veilig en klachtenvrij kunt sporten. Niet alleen de behandeling van het fysieke probleem is belangrijk, maar ook begeleiding, voorlichting en preventie van recidief vinden wij belangrijk. Wij helpen u dan ook graag wanneer u een blessure heeft of overtraind bent, maar ook voor een preventief advies staan wij ook voor u klaar. Wij beschikken over een moderne oefenzaal met diverse apparatuur, waardoor wij u optimaal kunnen begeleiden in uw herstel.

Elsanne helpt u graag verder
MSc. Kinderfysiotherapeut
Rens helpt u graag verder
MSc. Geriatrisch Fysiotherapeut
Karen helpt u graag verder
Praktijkeigenaar

Ons team

Onze fysiotherapeuten in Goor staan graag voor u klaar om u verder te helpen.

Maak kennis

Nieuws

Regelmatig hebben wij interessant nieuws en handige tips. Volg ons ook op Facebook en Instagram om altijd op de hoogte te blijven.

Alle berichten

FLEX-s fysiotherapie

FLEX-s Fysiotherapie uit Goor is de expert in houding en beweging. Wij helpen u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten en zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.

Neem contact op

Wij helpen u graag verder.

Verwijder de rij