Dit kan om verschillende redenen wenselijk zijn, bijvoorbeeld als u in quarantaine zit als gevolg van COVID of juist meer zelfstandig wilt oefenen, maar begeleiding op afstand wenst of moeite heeft om een oefenprogramma thuis uit te voeren en gebruik wilt maken van video’s die u thuis kunt afspelen als ondersteuning bij uw huiswerkoefeningen.

Binnen onze praktijk hebben we veel kennis en mogelijkheden op het gebied van telehulpmiddelen (eHealth). Wij beschikken tevens over Fitbits en iPads om u optimaal te begeleiden op afstand. Met behulp van een Fitbit (activiteitstracker), die u om uw pols draagt, kan het activiteitenniveau van u gemeten worden. Het aantal stappen en de hartfrequentie wordt gemonitord. Uw behandelend fysiotherapeut kan dit controleren en indien nodig bijsturen.

zorg op afstand fysiotherapie

Het is mogelijk om een oefenprogramma te krijgen die u online kan inzien via een app op uw mobiel of via de computer. Mocht u niet over deze middelen thuis beschikken, dan is het mogelijk om een iPad of Fitbit te lenen bij onze praktijk.

Met deze middelen voor thuis, in combinatie met de therapie hier in de praktijk, werken we zo samen aan een optimaal herstel.

Andere mogelijkheden van onze digitale zorg:

  • Een online intake
  • Een videoconsult
  • Oefentherapie op afstand

Heeft u vragen hierover? Neem dan gerust eens contact op met een van onze therapeuten om te bespreken of telehulpmiddelen/zorg op afstand u kunnen ondersteunen in uw herstel.

Ons team

Onze fysiotherapeuten in Goor staan graag voor u klaar om u verder te helpen.

Maak kennis

Nieuws

Regelmatig hebben wij interessant nieuws en handige tips. Volg ons ook op Facebook en Instagram om altijd op de hoogte te blijven.

Alle berichten

FLEX-s fysiotherapie

FLEX-s Fysiotherapie uit Goor is de expert in houding en beweging. Wij helpen u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten en zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.

Neem contact op

Wij helpen u graag verder.

Verwijder de rij