Fysiotherapie behandelingen Diepenheim

Voor de inwoners voor Diepenheim bieden wij naast algemene fysiotherapie een breed aanbod aan andere specialistische behandelingen. Hieronder vindt u een overzicht:

Mocht de behandeling die u wenst er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u dan adviseren omtrent uw klacht. Indien wij deze niet zelf kunnen behandelen, bespreken we samen wie u hierbij verder kan helpen.

fysiotherapeut Diepenheim

De eerste afspraak

Bij de eerste afspraak willen wij precies weten wat uw lichamelijke klachten zijn. Zo kunnen wij vaststellen of u gebaat bent bij fysiotherapie of dat overleg met uw huisarts of een bezoek aan uw huisarts wenselijk is.

Onderzoek

Als duidelijk is dat fysiotherapie kan helpen om uw klachten te verminderen, gaan we samen met u op zoek naar de mogelijke oorzaken van uw klachten. We willen ook weten wat uw persoonlijke doelen zijn. Wat hoopt u met de behandeling te bereiken? Wat wilt u (weer) kunnen?

Onze fysiotherapeut onderzoekt het lichaamsdeel waar u last van hebt, en kijkt welke invloed uw klacht of aandoening heeft op uw houding en de manier waarop u uw lichaam beweegt. Hij bekijkt ook eventuele andere gewrichten/lichaamsdelen om te bepalen of die (mede) verantwoordelijk zijn voor uw klacht.

Manuele therapie Goor

Behandeling

Als onze fysiotherapeut een diagnose heeft gesteld, bespreekt hij met u het behandelplan. Fysiotherapeutische behandeling past bij uw persoonlijke situatie en is gericht op het doel dat u wilt bereiken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij FLEX-s fysiotherapie hechten we veel waarde aan een persoonlijke en professionele aanpak. U kunt bij ons rekenen op:

  • Gratis intake en advies over uw klachten
  • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij uw herstel
  • Een laagdrempelige en toegankelijke praktijk
  • Behandelingen van gekwalificeerde en ervaren fysiotherapeuten
  • Mogelijkheid tot online behandelingen via Zorg op afstand (eHealth)
  • Een gemoedelijke en vriendelijke sfeer waarin u zich op uw gemak zult voelen

Wat zeggen onze patiënten?

Bij FLEX-s fysiotherapie doen we er alles aan om onze patiënten tevreden te stellen. Dit is wat enkele van onze patiënten over ons te zeggen hebben:

Onze

Klanten aan
het woord

Maak een afspraak

Bent u op zoek naar een fysiotherapie praktijk waarbij kwaliteit en aandacht voorop staan? Maak dan nu een afspraak bij FLEX-s fysiotherapie.  Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct online een afspraak.

Afspraak maken

Ons team

Onze fysiotherapeuten in Goor staan graag voor u klaar om u verder te helpen.

Maak kennis

Nieuws

Regelmatig hebben wij interessant nieuws en handige tips. Volg ons ook op Facebook en Instagram om altijd op de hoogte te blijven.

Alle berichten

FLEX-s fysiotherapie

FLEX-s Fysiotherapie uit Goor is de expert in houding en beweging. Wij helpen u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten en zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.

Neem contact op

Wij helpen u graag verder.

Verwijder de rij