Bij Flex-S fysiotherapie begrijpen we dat ouder worden gepaard kan gaan met verschillende uitdagingen op het gebied van mobiliteit, balans en algehele welzijn. Daarom bieden we gespecialiseerde geriatrische fysiotherapie aan, onder leiding van onze ervaren therapeut, Rens.

Geriatrische fysiotherapie richt zich specifiek op de unieke behoeften van ouderen en speelt een cruciale rol bij het verbeteren van hun kwaliteit van leven. Door middel van een individueel afgestemd behandelplan werken we samen met onze cliënten aan het behouden of verbeteren van hun mobiliteit, het verminderen van pijn en het vergroten van hun zelfstandigheid.

Een van de belangrijkste aspecten van geriatrische fysiotherapie is het aanpakken van valrisico’s en het bevorderen van balans en stabiliteit. Ouderen zijn vaak kwetsbaar voor vallen, wat ernstige gevolgen kan hebben voor hun gezondheid en onafhankelijkheid. Door middel van specifieke oefeningen en technieken helpen we onze cliënten hun evenwicht te verbeteren en het risico op vallen te verminderen.

Daarnaast richten we ons op het behandelen van aandoeningen die vaak voorkomen bij ouderen, zoals artritis, osteoporose en Parkinson. Met behulp van verschillende therapievormen, waaronder mobilisatie, spierversterkende oefeningen en balanstraining, streven we ernaar om de functionaliteit van onze cliënten te verbeteren en hun zelfstandigheid te behouden.

Bij Flex-S fysiotherapie geloven we in een totale benadering van ouderenzorg, waarbij we niet alleen de fysieke gezondheid van onze cliënten verbeteren, maar ook hun algehele welzijn bevorderen. Met Rens als onze geriatrische fysiotherapeut, streven we ernaar om ouderen te helpen genieten van een actieve en betekenisvolle levensstijl, ongeacht hun leeftijd of gezondheidsstatus. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe geriatrische fysiotherapie het verschil kan maken.

geriatrie fysiotherapie Goor

Rens helpt u graag verder
MSc. Geriatrisch Fysiotherapeut

Ons team

Sonja Poelakker- van Dijken
Praktijkeigenaar
BIG 29052867204
Karen Harmelink
Praktijkeigenaar
BIG 79910435604
Ria Nijhof- de Wilde
Algemeen fysiotherapeut
Expertises
BIG 3903551970
Tanja Vos
Algemeen fysiotherapeut
Expertises
BIG 99044666404
Rens Oude Veldhuis
MSc. Geriatrisch Fysiotherapeut
BIG 59923543904
Elsanne Luijmes
MSc. Kinderfysiotherapeut
Expertises
BIG 49924747904
Ellen Rupert-Hemel
Algemeen fysiotherapeut
Expertises
  • Algemeen fysiotherapeut
  • Orthopedische klachten
  • Totale (nieuwe) heup- en knie
  • Handtherapie
BIG 19914160604
Niels Hengelman
Algemeen fysiotherapeut
BIG 09930539804
Anissa Mengerink
Algemeen fysiotherapeut
BIG 69932504004
Erika Jalink
Administratief mederwerker
Expertises
  • Administratief medewerker
Kethia Ininahazwe
Stagiaire
Expertises
  • Stagiaire allround assistent business services

Wij helpen u graag verder.

Verwijder de rij