Vanaf 1 september starten negen deelnemende fysiotherapiepraktijken met Hof Gezond op jouw manier. Inwoners kunnen zich aanmelden voor een uitgebreid gesprek op basis van het gespreksmodel Positieve Gezondheid. Hierbij kijken we niet specifiek naar de klachten, maar naar de eigen mogelijkheden van de inwoners. Een gesprek hierover kan leiden tot nieuwe inzichten om op een goede manier met je gezondheid aan de slag kan gaan. Misschien is een wandelgroep, een lidmaatschap van een vereniging of een wekelijkse ontmoeting (met bv. een maatje) wel de goede richting voor jou.

Alle deelnemende fysiotherapiepraktijken hebben medewerkers opgeleid om de gesprekken te kunnen voeren op basis van Positieve Gezondheid. Met dit initiatief willen de fysiotherapeuten inwoners van Hof van Twente de kans geven om zich bewust te worden van hun eigen  mogelijkheden en gezondheid. Aanmelden voor een gesprek vanaf 1 september via www.hofgezond.nl.

Wil jij op een andere manier kijken naar jouw gezondheid? Deelname is tijdelijk kosteloos en beperkt tot een maximum aantal deelnemers. De deelnemende fysiotherapiepraktijken zijn: EV Fysiotherapie en Fysiocentrum Kamminga uit Delden, Fysiotherapie & Fysiofitness Smit, Flex-  en Fysiotherapie De Oliphant uit Goor, WY Fysiotherapie en Fysiotherapie Markelo uit Markelo, Fysiotherapie Diepenheim en Fysiotherapie Noordman in Hengevelde.

Meld je snel aan via www.hofgezond.nl

Wij helpen u graag verder.

Verwijder de rij