Op dit moment bevinden we ons volop in het hooikoortsseizoen. Wij hebben de afgelopen jaren veel mensen succesvol behandeld middels cure tape voor hun hooikoortsklachten. Met deze tape (die op de rug wordt aangebracht) wordt invloed uitgeoefend op de hulpademhalingsspieren en het longgebied waardoor de klachten sterk verminderen of verdwijnen.

Het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) benadrukt echter dat hooikoorts niet tot het behandeldomein van de fysiotherapeut behoort, omdat hooikoorts geen bewegingsgerelateerde aandoening is. Daar wij al jaren succesvol hooikoortstape toepassen, willen wij dit blijven doen. Echter, deze behandeling kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar.

Als u ingetapet wilt worden tegen hooikoortsklachten betaalt u eenmalig €25 waar u in principe 2 keer, maar indien nodig 3 keer, voor ingetapet wordt. De kosten zijn inclusief tape. Bij 80% van de mensen zijn de klachten na 2 tapesessies in ieder geval sterk verminderd.

Indien u gebruik wilt maken van de hooikoortstape verzoeken wij u vriendelijk dit aan te geven wanneer u een afspraak maakt.

Wij helpen u graag verder.

Verwijder de rij