Een baby bij de fysiotherapeut? Ja! Hoe eerder hoe liever. Het nieuwe ouderschap geeft al vele uitdagingen en vele nieuwe ervaringen voor ouder en kind. Je komt bij het Consultatiebureau en er wordt een afplatting van het hoofdje vast gesteld. Dit is waar kinderfysiotherapeut Elsanne van Flex-S fysiotherapie haar expertise inzet, met zorg en toewijding voor de kleinsten onder ons.

Het hoofdje van een baby is als een kostbare schat, gevuld met beloftes en mogelijkheden. Echter, wanneer een baby een voorkeurshouding ontwikkelt, kan dit leiden tot eenzijdige druk op het hoofdje, resulterend in een afplatting. Dit kan niet alleen cosmetisch zorgwekkend zijn, maar ook functionele problemen veroorzaken.

Gelukkig staat Elsanne klaar om deze uitdagingen te trotseren met haar deskundigheid en zorgzaamheid. Met een scherp oog voor detail en een hart voor haar kleine patiënten, begeleidt ze hen en hun ouders doorheen het proces van herstel en groei.

Flexibiliteit is de kern van Elsanne’s aanpak. Ze begrijpt dat elk kind uniek is en dat maatwerk essentieel is voor een succesvolle behandeling. Door middel van zachte, doelgerichte oefeningen en ondersteuning van ouders, helpt ze baby’s hun mobiliteit te verbeteren en hun hoofdje weer in balans te brengen.

Maar Elsanne doet meer dan alleen fysiotherapie. Ze fungeert als een steunpilaar voor ouders, die vaak worstelen met gevoelens van bezorgdheid en onzekerheid. Met haar empathische luisteren en geruststellende woorden biedt ze een veilige haven in de storm van ouderschap.

Elsanne helpt op weg naar een goede gezondheid en welzijn voor baby’s met een voorkeurshouding en een afplatting van het hoofdje.

Elsanne helpt u graag verder
MSc. Kinderfysiotherapeut

Ons team

Sonja Poelakker- van Dijken
Praktijkeigenaar
BIG 29052867204
Karen Harmelink
Praktijkeigenaar
BIG 79910435604
Ria Nijhof- de Wilde
Algemeen fysiotherapeut
Expertises
BIG 3903551970
Tanja Vos
Algemeen fysiotherapeut
Expertises
BIG 99044666404
Rens Oude Veldhuis
MSc. Geriatrisch Fysiotherapeut
BIG 59923543904
Elsanne Luijmes
MSc. Kinderfysiotherapeut
Expertises
BIG 49924747904
Ellen Rupert-Hemel
Algemeen fysiotherapeut
Expertises
  • Algemeen fysiotherapeut
  • Orthopedische klachten
  • Totale (nieuwe) heup- en knie
  • Handtherapie
BIG 19914160604
Niels Hengelman
Algemeen fysiotherapeut
BIG 09930539804
Anissa Mengerink
Algemeen fysiotherapeut
BIG 69932504004
Erika Jalink
Administratief mederwerker
Expertises
  • Administratief medewerker
Kethia Ininahazwe
Stagiaire
Expertises
  • Stagiaire allround assistent business services

Wij helpen u graag verder.

Verwijder de rij