Bij Flex-S begrijpen we dat de motorische ontwikkeling van kinderen de sleutel is tot een gezonde en evenwichtige groei. Onze kinderfysiotherapeut staat klaar om gezinnen te begeleiden met deze reis, waarin beweging niet alleen een vaardigheid is, maar ook een bron van plezier en zelfvertrouwen.

Waarom is Motorische Ontwikkeling Belangrijk?

De motorische ontwikkeling vormt de basis voor alle fysieke activiteiten die een kind onderneemt. Van het leren kruipen en lopen tot het ontwikkelen van fijne motoriek zoals schrijven, het zijn essentiële mijlpalen die een kind in staat stellen de wereld om zich heen te verkennen en deel te nemen aan dagelijkse activiteiten.

Kinderen die moeite hebben met motorische vaardigheden kunnen frustratie en zelfs een gebrek aan zelfvertrouwen ervaren. Dit is waar Flex-S Kinderfysiotherapie een verschil maakt. Onze deskundige therapeut heeft niet alleen de kennis om de motorische ontwikkeling te evalueren, maar ook de passie om kinderen te inspireren en te begeleiden naar het ontsluiten van hun volledige potentieel.

Het Belang van Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie gaat verder dan alleen het behandelen van blessures. Het is gericht op het bevorderen van een gezonde ontwikkeling. Onze therapeuten werken samen met ouders om een op maat gemaakt behandelplan te creëren dat niet alleen de motorische vaardigheden verbetert, maar ook de algehele welzijn van het kind bevordert.

Bij Flex-S geloven we dat beweging een levenslange metgezel moet zijn. Onze kinderfysiotherapie is niet alleen gericht op het hier en nu, maar op het creëren van een solide basis voor de toekomst. We inspireren kinderen om van beweging te genieten, het te omarmen als een vriend en niet als een opgave.

Dus, of uw kind nu worstelt met specifieke motorische uitdagingen of u gewoon op zoek bent naar ondersteuning bij de algemene ontwikkeling, Flex-S Kinderfysiotherapie staat voor u klaar. Samen bouwen we aan een sterke basis voor een leven vol gezondheid, geluk en ontdekking.

Elsanne helpt u graag verder
MSc. Kinderfysiotherapeut

Ons team

Sonja Poelakker- van Dijken
Praktijkeigenaar
BIG 29052867204
Karen Harmelink
Praktijkeigenaar
BIG 79910435604
Ria Nijhof- de Wilde
Algemeen fysiotherapeut
Expertises
BIG 3903551970
Tanja Vos
Algemeen fysiotherapeut
Expertises
BIG 99044666404
Rens Oude Veldhuis
MSc. Geriatrisch Fysiotherapeut
BIG 59923543904
Elsanne Luijmes
MSc. Kinderfysiotherapeut
Expertises
BIG 49924747904
Ellen Rupert-Hemel
Algemeen fysiotherapeut
Expertises
  • Algemeen fysiotherapeut
  • Orthopedische klachten
  • Totale (nieuwe) heup- en knie
  • Handtherapie
BIG 19914160604
Niels Hengelman
Algemeen fysiotherapeut
BIG 09930539804
Anissa Mengerink
Algemeen fysiotherapeut
BIG 69932504004
Erika Jalink
Administratief mederwerker
Expertises
  • Administratief medewerker

Wij helpen u graag verder.

Verwijder de rij