Ben je zwanger of ben je net bevallen en wil je fit en gezond blijven gedurende je zwangerschap en daarna? Dan is onze nieuwe cursus ZwangerFit precies wat je nodig hebt!

Bij FLEX-s begrijpen we hoe belangrijk het is om tijdens de zwangerschap actief te blijven op een veilige en effectieve manier. ZwangerFit is een speciaal ontworpen programma dat zich richt op het verbeteren van kracht, flexibiliteit, conditie en welzijn tijdens de zwangerschap en ter voorbereiding op de bevalling.

Sporten tijdens de zwangerschap biedt tal van voordelen, waaronder:

Verbeterde fysieke conditie: Door regelmatig te bewegen tijdens de zwangerschap kun je je algehele fysieke conditie behouden of verbeteren. Dit kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid en het bevorderen van een gezonde gewichtstoename.

Verlichting van zwangerschapskwalen: Regelmatige lichaamsbeweging kan helpen bij het verminderen van veelvoorkomende zwangerschapskwalen, zoals rugpijn, bekkenpijn en zwellingen in de benen.

Beter humeur en mentale gezondheid: Sporten stimuleert de afgifte van endorfines, ook wel bekend als ‘gelukshormonen’, waardoor je je over het algemeen beter voelt en stress vermindert. Dit kan bijdragen aan een positieve zwangerschapservaring.

Voorbereiding op de bevalling: Door het versterken van je spieren, met name je bekkenbodem- en core-spieren, kun je jezelf beter voorbereiden op de bevalling en het herstel daarna bevorderen.

Onze deskundige fysiotherapeuten begeleiden je stap voor stap door aangepaste oefeningen en activiteiten die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften en het stadium van je zwangerschap. Met ZwangerFit kun je niet alleen genieten van de voordelen van sporten tijdens de zwangerschap, maar ook:

  • Je voorbereiden op het moederschap met vertrouwen en kracht.
  • Een ondersteunende gemeenschap van andere zwangere vrouwen ontmoeten en ervaringen delen.
  • Een gezonde levensstijl voor jezelf en je baby bevorderen.
  • Of je nu al een actieve levensstijl hebt of net begint met sporten, ZwangerFit is geschikt voor alle zwangere vrouwen, ongeacht hun fitnessniveau.

Neem contact met ons op om je aan te melden voor ZwangerFit en investeer in jezelf en de gezondheid van je baby tijdens deze bijzondere periode!

Sonja helpt u graag verder
Praktijkeigenaar

Ons team

Sonja Poelakker- van Dijken
Praktijkeigenaar
BIG 29052867204
Karen Harmelink
Praktijkeigenaar
BIG 79910435604
Ria Nijhof- de Wilde
Algemeen fysiotherapeut
Expertises
BIG 3903551970
Tanja Vos
Algemeen fysiotherapeut
Expertises
BIG 99044666404
Rens Oude Veldhuis
MSc. Geriatrisch Fysiotherapeut
BIG 59923543904
Elsanne Luijmes
MSc. Kinderfysiotherapeut
Expertises
BIG 49924747904
Ellen Rupert-Hemel
Algemeen fysiotherapeut
Expertises
  • Algemeen fysiotherapeut
  • Orthopedische klachten
  • Totale (nieuwe) heup- en knie
  • Handtherapie
BIG 19914160604
Niels Hengelman
Algemeen fysiotherapeut
BIG 09930539804
Erika Jalink
Administratief mederwerker
Expertises
  • Administratief medewerker
Kethia Ininahazwe
Stagiaire
Expertises
  • Stagiaire allround assistent business services

Wij helpen u graag verder.

Verwijder de rij