Veelgestelde vragen

Algemeen

Indien u een verwijzing heeft van de huisarts of specialist dan verzoeken wij u die mee te nemen naar de eerste afspraak. Daarnaast verzoeken wij u een badlaken (handdoek) en uw identiteitsbewijs mee te nemen naar de eerste behandeling.

In eerste instantie worden uw persoonlijke gegevens bij ons genoteerd en volgt een intakegesprek. Hierbij worden uw klachten geïnventariseerd, rekening houdend met uw hulpvraag. Vervolgens doet de fysiotherapeut een lichamelijk onderzoek bij u om de oorzaak van uw klachten te achterhalen. Vervolgens zal de fysiotherapeut u meedelen wat zijn/haar idee is over uw klachten en wat (eventuele) fysiotherapeutische behandelmogelijkheden zijn. In overleg met u wordt dan een behandelplan opgesteld.

Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie declareren wij uw behandeling rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. Hier hoeft u zelf niets voor te doen. Als wij een afwijzing krijgen van uw zorgverzekeraar, sturen wij u een factuur.

U bent zelf verantwoordelijk voor de betaling van de afgenomen behandelingen. Kijk dus vooraf goed of en hoeveel behandelingen uw zorgverzekeraar vergoed. Let op: wij hebben voor 2023 GEEN contract met Zorg & Zekerheid.

Ja, u kunt tegenwoordig ook zonder verwijzing rechtstreeks bij de fysiotherapeut. Indien u geen verwijzing heeft en denkt dat fysiotherapie voor uw klachten geschikt is, zal de fysiotherapeut dit tijdens het eerste consult met u bespreken. Indien hij/zij verwacht dat fysiotherapie (in eerste instantie) toch niet geschikt is voor u, zal hij u terugverwijzen naar de huisarts.

Indien u niet in staat bent naar de praktijk te komen, omdat u niet mobiel bent of net geopereerd, komen we bij u aan huis. U dient dit door te geven bij het maken van een afspraak.

Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.00-17.00u (0547-273893). Ook kunt u online een afspraak maken via de knop ‘online afspraak maken’ bovenaan deze website.

Daarnaast kunt u ons ook mailen (info@flex-s.nl) of uw gegevens achterlaten op het contactformulier via deze website.

Jazeker helpen wij patiënten uit anders woonplaatsen zoals Diepenheim, Hengevelde, Zeldam, Bentelo en andere plaatsen uit de regio of daar buiten.

Covid-19

Wij doen er binnen onze praktijk alles aan om verdere verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen. Daarbij houden wij ons strikt aan de regels van het RIVM / KNGF. We hebben onze praktijk zo aangepast dat deze aan de richtlijnen voldoet en we in de hele praktijk 1,5 meter afstand kunnen bewaren. Indien u bij ons een afspraak heeft ontvangt u van ons een mail, leest u deze alstublieft goed door wanneer u weer bij ons in de praktijk komt. Wij werken alleen op afspraak, u kunt niet zo binnenlopen.

 • Een bezoek aan de praktijk is niet toegestaan:
 • indien u een van deze klachten heeft: neusverkouden, hoesten, benauwd of koorts (temperatuur hoger dan 38°).
 • indien u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad heeft.
 • indien u huisgenoten of gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.
 • indien bij uzelf of bij een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld is
 • De kapstok is niet bruikbaar. U kunt uw jas aanhouden en meenemen naar de behandelkamer.
 • Graag de looproute volgen in het praktijkgebouw.
 • Na binnenkomst eerst uw handen wassen (links achter in de hal, wijst zich vanzelf via de looproute).
 • Plaatsnemen op de stoel met de naam van uw therapeut.
 • Gelieve maximaal 5 min. voor aanvang van de behandeling aanwezig zijn (zo weinig mogelijk mensen tegelijk in het praktijkgebouw).
 • Graag uw eigen (grote) handdoek meenemen om over de behandelbank te leggen. Daardoor kunnen wij voor iedereen zo hygiënisch mogelijk werken.
 • Wanneer u komt om te oefenen, gelieve zoveel mogelijk in ‘oefenkleding’ komen. De kleedruimte is gesloten.
 • De toiletten dienen zo weinig mogelijk gebruikt te worden. Wilt u daar rekening mee houden?
 • Kom alleen (geen partners / kinderen).
 • Vanaf heden willen wij u vriendelijk verzoeken een mondkapje te dragen binnen onze praktijk.

Ons team

Onze fysiotherapeuten in Goor staan graag voor u klaar om u verder te helpen.

Maak kennis

Nieuws

Regelmatig hebben wij interessant nieuws en handige tips. Volg ons ook op Facebook en Instagram om altijd op de hoogte te blijven.

Alle berichten

FLEX-s fysiotherapie

FLEX-s Fysiotherapie uit Goor is de expert in houding en beweging. Wij helpen u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten en zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.

Neem contact op
Wij helpen u met deze

Behandelingen

Naast algemene fysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in de onderstaande behandelingen. Mocht de behandeling die u wenst er niet tussen staan, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u dan adviseren omtrent uw klacht. Indien wij deze niet zelf kunnen behandelen, bespreken we samen wie u hierbij verder kan helpen.

Wij helpen u graag verder.

Verwijder de rij