Veelgestelde vragen

Algemeen

Indien u een verwijzing heeft van de huisarts of specialist dan verzoeken wij u die mee te nemen naar de eerste afspraak. Daarnaast verzoeken wij u een badlaken (handdoek) en uw identiteitsbewijs mee te nemen naar de eerste behandeling.

In eerste instantie worden uw persoonlijke gegevens bij ons genoteerd en volgt een intakegesprek. Hierbij worden uw klachten geïnventariseerd, rekening houdend met uw hulpvraag. Vervolgens doet de fysiotherapeut een lichamelijk onderzoek bij u om de oorzaak van uw klachten te achterhalen. Vervolgens zal de fysiotherapeut u meedelen wat zijn/haar idee is over uw klachten en wat (eventuele) fysiotherapeutische behandelmogelijkheden zijn. In overleg met u wordt dan een behandelplan opgesteld.

Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie declareren wij uw behandeling rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar. Hier hoeft u zelf niets voor te doen. Als wij een afwijzing krijgen van uw zorgverzekeraar, sturen wij u een factuur.

U bent zelf verantwoordelijk voor de betaling van de afgenomen behandelingen. Kijk dus vooraf goed of en hoeveel behandelingen uw zorgverzekeraar vergoed. Let op: wij hebben voor 2024 GEEN contract met Zorg & Zekerheid, Just en Avitae ( Eurocare) .

Ja, u kunt tegenwoordig ook zonder verwijzing rechtstreeks bij de fysiotherapeut. Indien u geen verwijzing heeft en denkt dat fysiotherapie voor uw klachten geschikt is, zal de fysiotherapeut dit tijdens het eerste consult met u bespreken. Indien hij/zij verwacht dat fysiotherapie (in eerste instantie) toch niet geschikt is voor u, zal hij u terugverwijzen naar de huisarts.

Indien u niet in staat bent naar de praktijk te komen, omdat u niet mobiel bent of net geopereerd, komen we bij u aan huis. U dient dit door te geven bij het maken van een afspraak.

Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 8.00-17.00u (0547-273893). Ook kunt u online een afspraak maken via de knop ‘online afspraak maken’ bovenaan deze website.

Daarnaast kunt u ons ook mailen (info@flex-s.nl) of uw gegevens achterlaten op het contactformulier via deze website.

Jazeker helpen wij patiënten uit anders woonplaatsen zoals Diepenheim, Hengevelde, Zeldam, Bentelo en andere plaatsen uit de regio of daar buiten.

Covid-19

Indien u verkouden of grieperig bent, hebben wij graag dat u even contact opneemt. We bespreken dan met u of we de afspraak kunnen verplaatsen.

Ons team

Onze fysiotherapeuten in Goor staan graag voor u klaar om u verder te helpen.

Maak kennis

Nieuws

Regelmatig hebben wij interessant nieuws en handige tips. Volg ons ook op Facebook en Instagram om altijd op de hoogte te blijven.

Alle berichten

FLEX-s fysiotherapie

FLEX-s Fysiotherapie uit Goor is de expert in houding en beweging. Wij helpen u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten en zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.

Neem contact op

Wij helpen u graag verder.

Verwijder de rij