Vergoeding en tarieven

De fysiotherapeutische behandeling wordt in de meeste gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar, indien u een aanvullende verzekering heeft.

Fysiotherapie zit tegenwoordig niet meer in de basisverzekering (tenzij u een chronische aandoening volgens de ‘lijst Borst’ heeft), dus het is verstandig om zelf uw polisvoorwaarden goed na te kijken.

Wij hebben dit jaar geen overeenkomst gesloten met Zorg & Zekerheid. Als u bij hen verzekerd bent, krijgt u van ons een rekening die u bij uw zorgverzekeraar kunt indienen. Let op: geen 100% vergoeding! Met alle overige zorgverzekeraars hebben wij een overeenkomst gesloten. Indien u een aanvullende verzekering voor fysiotherapie heeft, declareren wij direct bij uw zorgverzekeraar.

Mocht u geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie hebben, dan zijn de kosten per 1 januari 2023 als volgt:

Fysiotherapeutische behandeling €40,-
Intake na verwijzing €50,-
Screening, intake en onderzoek fysiotherapie €55,-
Fysiotherapeutische behandeling aan huis €50,-
Kinderfysiotherapeutische behandeling €50,-
Kinderfysiotherapeutische behandeling aan huis €60,-
Manueel therapeutische behandeling €50,-
Medische fitness 1x per week €30,- per maand
Meer bewegen voor ouderen 1x per week €12,50 per maand
Lange zitting voor patiënten met complexe en meervoudige hulpvragen (45 minuten) €55,-
Niet nagekomen afspraak fysiotherapie €25,-
Hooikoortstape €25,-

*Deze behandeling kan niet als kosten bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd worden. Als u ingetapet wilt worden voor hooikoorts betaalt u eenmalig €25 waar u in principe 2 keer, maar indien nodig 3 keer, voor ingetapet wordt. De kosten zijn inclusief tape. Bij 80% van de mensen zijn de klachten na 2 tapesessies in ieder geval sterk verminderd.

Ons team

Onze fysiotherapeuten in Goor staan graag voor u klaar om u verder te helpen.

Maak kennis

Nieuws

Regelmatig hebben wij interessant nieuws en handige tips. Volg ons ook op Facebook en Instagram om altijd op de hoogte te blijven.

Alle berichten

FLEX-s fysiotherapie

FLEX-s Fysiotherapie uit Goor is de expert in houding en beweging. Wij helpen u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten en zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.

Neem contact op
Wij helpen u met deze

Behandelingen

Naast algemene fysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in de onderstaande behandelingen. Mocht de behandeling die u wenst er niet tussen staan, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u dan adviseren omtrent uw klacht. Indien wij deze niet zelf kunnen behandelen, bespreken we samen wie u hierbij verder kan helpen.

Wij helpen u graag verder.

Verwijder de rij