FLEX-s Fysiotherapie introduceert een nieuwe en handige manier om met ons in contact te komen: WhatsApp! Vanaf nu kunt u niet alleen telefonisch of via e-mail een afspraak maken of wijzigen, maar ook via WhatsApp.

Het gebruik van WhatsApp voor het plannen en wijzigen van afspraken biedt u meer flexibiliteit en gemak. U hoeft niet meer te wachten tot onze receptie beschikbaar is of tot een e-mail wordt beantwoord. Met WhatsApp kunt u direct met ons communiceren, waar en wanneer het u uitkomt.

Wij verzekeren u dat uw privacy en vertrouwelijkheid te allen tijde gewaarborgd blijven bij het gebruik van WhatsApp voor het plannen en wijzigen van afspraken. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor het doel van het maken of wijzigen van uw afspraak.

FLEX-s Fysiotherapie staat altijd klaar om u de best mogelijke zorg en service te bieden. Met onze nieuwe WhatsApp-service streven we ernaar om uw ervaring nog gemakkelijker en efficiënter te maken. Aarzel dus niet om ons een bericht te sturen voor al uw afspraakbehoeften.

Neem contact op via: +31547273893

Wij helpen u graag verder.

Verwijder de rij